Nerespectarea măsurilor de protecție, sancționată de polițiștii din Olt. Zeci de amenzi au fost aplicate

In ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, poliţiştii din Olt, împreună cu jandarmi și polițiști locali, cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ai Direcției de Sănătate Publică și Direcţiei Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor au intensificat controalele privind respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Au fost verificate zonele aglomerate, centrele comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

„La acțiuni au participat peste 210 forţe de ordine, fiind verificate 74 de societăți comerciale, precum şi 49 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 1270 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 8.000 de lei, toate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here