Criză de materiale sanitare şi echipamente de protecţie la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. A fost demarată o strângere de fonduri

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui se confruntă cu o criză de materiale sanitare şi echipamente de protecţie, activitatea instituţiei fiind îngreunată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituţiei, Daniel Ungureanu, Serviciul de Ambulanţă nu mai are combinezoane, măşti faciale, cu sau fără filtru, mănuşi de unică folosinţă sau viziere şi nici materiale sanitare, în stoc nemaifiind suficiente măşti de oxigen, pansamente, branule sau adjuvante cale aeriană, motiv pentru care în mediul online a fost demarată o campanie de strângere de fonduri.

“Perioada stării de urgenţă a făcut imposibilă derularea la timp a licitaţiilor. Ulterior, acestea s-au reluat, dar au apărut contestaţii sau ne-am confruntat cu neseriozitatea unor furnizori ce nu şi-au respectat contractele, aşa că am ajuns în situaţia de a nu mai avea cu ce să lucrăm. Facem un apel la cei care ne pot ajuta, la oameni cu suflet mare, persoane fizice sau persoane juridice care ne pot susţine cu donaţii în bani, cu materiale sanitare sau materiale de protecţie. (…) Vă mulţumim şi vă asigurăm că suntem alături de voi! Ajutaţi-ne să vă salvăm!”, a transmis Daniel Ungureanu.

Medicul a precizat că donaţiile se pot face în contul Fundaţiei “Cursa Vieţii”, deschis la Banca Transilvania Vaslui sau direct la sediul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, mai multe amănunte cu privire la campanie putând fi găsite pe pagina de Facebook “Ajutaţi Ambulanţa Vaslui”.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here