„Îţi vei face vaccinul anti COVID-19?” Răspunsul dat de Simona Halep. Ce spunea în noiembrie despre virus

Simona Halep anunţa, la finalul lunii octombrie, că a fost infectată cu noul coronavirus. 

Campioana noastră a avut simptome uşoare şi a trecut cu bine peste această încercare. Întrebată dacă îşi va face vaccinul anti COVID-19, sportiva a răspuns afirmativ.

„Da, sigur o să mă vaccinez când o să fie posibil, fiindcă vreau să se termine odată cu această pandemie”, a explicat Simona Halep pentru Știrile Pro TV.

Simona Halep, după ce a fost infectată cu noul coronavirus: „Am crezut în boală de la început”

Pe data de 9 noiembrie, campioana noastră a anunţat că s-a vindecat de COVID-19 şi le-a mulţumit medicilor de la Matei Balş pentru sprijinul acordat în acea perioadă.

Ulterior, campioana noastră le-a transmis, la microfonul Digi Sport, un mesaj celor care contestă existenţa acestui virus.

„Am mai auzit astfel de păreri şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă.”, a afirmat Simona Halep, la finalul lunii noiembrie.

Cine intră în procesul de vaccinare anti-COVID în România:

  • Etapa 1: Persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat
  • Etapa 2: Include populația cu grad de risc și lucrători care desfășoară activități în domenii-cheie, esențiale
  • Etapa 3: Include populația generală

Sursa: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here