Un bătrân a fost găsit mort în râul care curgea la marginea grădinii sale. Cum s-a întâmplat tragedia

Un bărbat de 72 de ani din județul Bistrița-Năsăud și-a găsit sfârșitul în râul care curge la marginea gospodăriei sale.

Vecinii cred că bătrânului i s-a făcut rău și a căzut în apa rece. Alții cred că ar fi alunecat în timp ce-și spăla cizmele de noroi.

Polițiștii încearcă acum să afle cum s-a petrecut nenorocirea. Bărbatul a fost găsit fără suflare în albia râului, de membrii familiei, care au început să-l caute imediat ce au văzut că lipsește. Disperați, au sunat la 112. La fața locului au venit două echipaje de salvatori, dar nu mai era nimic de făcut.

Crina Sârb, purtător cuvânt IPJ Bistrița-Năsăud: „Un bărbat de 72 de ani a fost găsit în albia râului Bistriţa în localitatea de domiciliu, în apropierea locuinţei. În cauză va fi dispusă necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.”

Vecinii, care spun că bătrânul obişnuia să mai iasă din grădina care se întinde până la rău, au diverse ipoteze.

Vecin: „El a mers mai sus de puntea unde se măsura apa, să se spele pe cizme şi a căzut în apă şi l-a dus vreo 100 de metri la dus apa şi l-a găsit înecat. Cu siguranţă i s-a făcut rău, vă daţi seama, că n-avea cum să ajungă acolo.”

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum a murit bătrânul.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here