Se întâmplă în Târgu Jiu: Maserati transformat în dric. Cum sunt duşi la groapă milionarii

O firmă de pompe funebre din Târgu Jiu a achiziționat o mașină mortuară în valoare de peste o sută de mii de euro. Este vorba despre un Maserati Ghibli.

Patronii unei firme de pompe funebre din Târgu Jiu s-au gândit la pretențioșii care nu vor să meargă pe ultimul drum cu clasicele mașini funerare. Aceştia au cumpărat, recent, un Maserati Ghibli în valoare de aproximativ 145.000 de euro, pe care l-au transformat în maşină mortuară.

Maserati transformat în dric. „Nici nu știu ce să fac, să trăiesc să mă plimb cu Loganu sau să mor și să mă plimb cu Maserati”

Dricul e în top zece cele mai scumpe mașini din oraș.

Ideea inedită a stârnit reacţii pe reţelele de socializare. Internauții au postat mai multe glume pe seama autoturismului, pe pagina patronului firmei de servicii funerare.

”Nici nu știu ce să fac, să trăiesc să mă plimb cu Loganu sau să mor și să mă plimb cu Maserati?”, a scris un locuitor din Târgu Jiu pe pagina de Facebook a proprietarului de pompe funebre.

Firma care deține un astfel de dric de lux a avut, potrivit ultimelor date financiare, o cifră de afaceri de aproape 800.000 de lei, iar activitatea de pompe funebre a generat un profit de 281.000 de lei, potrivit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here