Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu: Mâine depun plângerea penală. Nicio instituţie nu s-a autosesizat

Sursa foto: b1.ro

Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu a declarat la România Tv, că joi, va depune plângere penală împotriva unchiului Alexandrei Măceşanu. Femeia este indignată de faptul că până acum nicio instituţie publică nu s-a autosesizat în acest caz.

Mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu spune că plângerea penală pe care o va depune conţine toate probele pe care le are. Femeia spune că iniţial a încercat să aibă o discuţie cu Alexandru Cumpănaşu, însă a avut parte doar de jigniri şi ameninţări.

„Această plângere penală există, o voi expedia mâine. Conține toate probele, mii de amenințări emise la adresa copilului meu şi a mea.

As vrea să spun că mi se pare că se concetrează foarte mult atenția pe acest individ si ne distanțăm de ceea ce înseamnă copiii nostri.

Nicio institutie nu s-a autosesizat atunci când aceste amenințări au rulat în spatiul public. De câteva zile se desfasoară în media o actiune de constientizare în acest caz. Ar trebui gasite sol pt protejarea copiilor de acesti indivizi”, a spus Florina Drăgulin, mama fetei ameninţată de Alexandru Cumpănaşu, la România Tv.

Reamintim că în clipurile de pe aplicația TikTiok, Alexandru Cumpănașu le spune urmăritoarelor lui că este „bine dotat“, exploatează problemele sistemului de învățământ, denigrează profesorii și pozează în eroul salvator care dă în judecată școlile și liceele.

În ultima postare, Cumpănașu e de părere că profesoarele nu ar trebui să țină „lecții de morală“, pentru că unele ar fi întreținut relații sexuale cu el când avea nu mai mult 14-15 ani.

Sursa:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here