Anunțul momentului făcut de BCR. Toți clienții trebuie să știe asta. Se întâmplă în toată România

BCR este singura bancă importantă din România care a luat o măsură radicală pentru toți clienții din toată țara și se pare ca ea va fi menținută inclusiv în cursul anului 2021.

Mai exact, Banca Comercială Română le impune clienților să își facă programări pentru a merge în agențiile sale. Această măsură va fi menținută inclusiv în cursul anului 2021, pentru siguranța clienților și a angajaților.

Banca Comercială Română menține această măsură pentru că situația pandemiei de coronavirus din România este departe de a intra pe un făgaș normal, astfel că e nevoie de maăsuri de protecție în continuare pentru toată lumea.

În acest sens, banca a creat pe final de an 2020 o pagină special, prin care le permite clienților să-și facă mult mai ușor programări pentru a merge în oricare dintre agențiile în care vor să ajungă și totul în doar câteva secunde.

Banca Comercială Română știe foarte bine cât de important este să îi țină în siguranță pe clienții săi, dar și pe angajați, așa că aceste măsuri de protecție sunt unele foarte potrivite. Mai mult, ar trebui preluate și de alte instituții financiare.

Nimeni nu știe deocamdată cât timp va fi pusă în aplicare decizia celor de la BCR cu privire la programările pentru vizitele în agențiile sale. BCR România va decide să renunțe la această măsură abia când situația epidemiologicaă din țara noastră va permite acest lucru.

BCR România are o pagină specială în cadrul website-ului său, prin care permite organizarea acestor programări, așa că poți face totul foarte rapid chiar aici.

Sursa: playtech.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here