Un bărbat de 33 de ani, cercetat sub control judiciar după ce ar fi agresat o femeie în scara unui bloc

Un bărbat de 33 de ani este cercetat sub control judiciar pentru 60 de zile, sub bănuiala că ar fi agresat sexual o femeie în scara unui bloc situat în Sectorul 6 al Capitalei.

“Cercetările au fost declanşate la data de 22 iulie 2020, când poliţişti ai Secţiei 21 au fost sesizaţi de către o femeie de 43 de ani cu privire la faptul că în jurul orei 14,00, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, un bărbat necunoscut a intrat după ea, iar în momentul când urca scările, acesta a atins-o cu mâna în zona intimă, după care a fugit”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis joi AGERPRES.

În urma activităţilor informativ-operative şi cu sprijinul unui poliţist din judeţul Giurgiu, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au pus în aplicare, miercuri, un mandat de aducere, acesta fiind depistat la domiciliu şi condus la audieri.

În baza probatoriului administrat, pentru bănuit a fost emisă ordonanţa de reţinere pe o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, cu cel în cauză în stare de reţinere, ulterior faţă de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Sursa: agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here