Horoscop 8 ianuarie 2021. Săgetătorilor le intră bani în cont. Ce vești sunt pentru celelalte zodii

Să ne mai şi relaxăm, ca să avem putere să facem față situaţiilor cu mult neprevăzut, spre care ne-ndreptăm.

Vibraţia zilei este 8 şi o să avem grijă să nu cheltuim bani, cu nemiluita.

HOROSCOP 8 IANUARIE CAPRICORN

Vă ghidaţi după intuiţie ca să ştiţi ce alegeri să faceţi în plan profesional şi o să bateţi palma luni – pân-atunci cântăriți bine de tot situaţia.

HOROSCOP 8 IANUARIE VĂRSĂTOR

Se poate să primiţi o înştiinţare de bani, c-o să-i primiţi cât de curând, poate chiar azi, dar vi se spune şi ce plăți aveţi de făcut.

HOROSCOP 8 IANUARIE PEŞTI

Vi se cere ajutorul într-o chestiune care ţine de latura profesională şi se poate să v-alegeţi cu un contract care să v-aducă un venit consistent.

HOROSCOP 8 IANUARIE BERBEC

Vi se poate restitui o sumă de bani, c-aţi câştigat un proces, că abia acum a făcut rost cineva de banii pe care vi-i datora şi o să strângeţi un capital

HOROSCOP 8 IANUARIE TAUR

Veştile bune vin şi de la drum şi mai de pe-aproape şi aveţi şi voi o experienţă trăită – de împărtăşit – pentru că e o bucurie – o fi o realizare.

HOROSCOP 8 IANUARIE GEMENI

E posibil să-şi anunţe cineva vizita şi să vă faceţi un program de weekend, dar cu maximum de precauţie, că vreţi să vă păstraţi sănătoşi, buni – zdraveni.

HOROSCOP 8 IANUARIE RAC

Sunt nişte apropiaţi pe care nu i-aţi putut vedea nici de Crăciun, nici de anul nou şi-acum se poate ivi o ocazie – găsiţi voi un punct de intersecție.

HOROSCOP 8 IANUARIE LEU

Poate se-ntâmplă ceva în familie, se va căsători cineva şi o să contribuiţi şi voi cu ce se poate, ţinând cont de situaţia în care ne aflăm, de restricţii…..

HOROSCOP 8 IANUARIE FECIOARĂ

O să vă bucuraţi de un semn de viaţă de la cineva căruia i-oți fi dus dorul şi pare să fie o promisiune de relaţie reanimată, resuscitată poate.

HOROSCOP 8 IANUARIE BALANŢA

Vi se spune c-o să primiţi bani şi o să-i luaţi, fie chiar şi luni, dacă nu azi – e o reglare de conturi – în sensul bun, că era cineva care va datora bani.

HOROSCOP 8 IANUARIE SCORPION

Parcă se conturează şi mai bine ideea de a vă muta, poate-ați şi descoperit o casă care să vi se potrivească şi treceţi la fapte – de săptămâna viitoare.

HOROSCOP 8 IANUARIE SĂGETĂTOR

Vă intra bani, o să fie un confort financiar luna asta şi în rest va trebui să fiţi pe fază cu toate – să nu rataţi o şansă de salt în carieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here