Bilanţul accidentului de pe DN 7, în județul Argeș, a ajuns la trei morţi. Toţi se aflau într-un BMW cu volan pe dreapta

Bilanţul cumplitului accident produs, luni dimineața, pe DN 7, în județul Argeș, a ajuns la trei morţi, toţi aflaţi într-un autoturism cu volan pe dreapta, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu.

Din primele verificări efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că autoturismul era condus de un bărbat de 29 de ani din Miercurea Sibiului, judeţul Sibiu.

În timp ce circula pe DN7, din direcţia Piteşti către Râmnicu Vâlcea, a intrat în coliziune, în împrejurări care urmează să fie stabilite, cu un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Bucureşti.

“Din impact, ansamblul auto, care transporta peste 100 de butelii cu oxigen (din care circa jumătate aveau încărcătură), a părăsit partea carosabilă, în partea stânga a sensului său de deplasare, într-o zonă cu diferenţă de nivel, iar o parte din butelii s-au împrăştiat pe carosabil. De asemenea, în urma impactului, componente ale autoturismului s-au desprins, avariind un alt autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani, din Piteşti, care se deplasa (…) spre Râmnicu Vâlcea”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform sursei citate, la faţa locului a fost constatat decesul pasagerului de pe locul din faţă din primul autoturism, care avea volan pe dreapta, respectiv un bărbat de 51 de ani din comuna Ciocăneşti, judeţul Dâmboviţa. Ceilalţi doi ocupanţi, şoferul şi un bărbat de 25 de ani din Bârlad, judeţul Vaslui, au fost transportaţi la o unitate medicală în stare foarte gravă, iar ulterior au decedat.

“Ceilalţi doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, precizează IPJ Argeş.

DN 7 a fost blocat în urma accidentului, traficul rutier între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea fiind deviat prin Curtea de Argeş, pe DN 7C şi DN 73C, până la finalizarea intervenţiei şi a cercetării la faţa locului.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here