Sute de locuințe din Olt rămân în beznă. Echipele de intervenție continuă să lucreze la remedierea situației

Sute de locuințe din două localități din Olt rămân în beznă. Echipele de intervenție continuă să lucreze la remedierea situației.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni seară, de Distribuție Oltenia, este vorba de localitățile Poboru și Făgețelu, unde alimentarea cu energie electrică nu fusese reluată până la ora 16.00.

Situația era similară în localități din Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Teleorman şi Vâlcea.

126 de echipe operative ale Distribuţie Oltenia şi ale prestatorilor externi se află în continuare în teren în vederea remedierii tuturor deficienţelor în alimentarea cu energie electrică.

Operatorul Distribuţie Oltenia monitorizează continuu situaţia reţelelor electrice din aria sa operaţională, astfel încât disconfortul creat de evoluţia nefavorabilă a condiţiilor meteo să fie diminuat.

„Rugăm persoanele aflate în izolare, respectiv carantină, să precizeze acest lucru la înregistrarea unor deranjamente electrice întrucât aceste situaţii speciale presupun măsuri suplimentare de protecţie pentru electricienii Distribuţie Oltenia care remediază deficienţele electrice precum şi colaborarea cu autorităţile publice competente (ISU/ DSP).

Reamintim faptul că semnalarea tuturor defecţiunilor în reteaua de distribuţie a energiei electrice din aria de operativitate Distribuţie Oltenia se poate face apelând numerele de telefon disponibile NON STOP pentru preluarea acestora:

  • 0800 500 000 –  număr de telefon gratuit în orice reţea;
  • 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în reţeaua naţională”, se mai arată în comunicatul transmis de operatorul de distribuție a energiei electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here