Impact puternic între două autoturisme: A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare

Trei persoane au fost rănite, dintre care una în stare gravă, în urma unui accident rutier produs luni, la prânz, în localitatea Remetea Mare din județul Timiș. Două dintre victime au rămas blocate între fiarele contorsionate, fiind nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Din primele informații, două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma accidentului trei persoane au fost rănite.

Potrivit IPJ Timiș, un bărbat de 72 de ani a condus un autoturism pe DN 6 dinspre Izvin înspre Remetea Mare, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers, iar autoturismul a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat de 43 de ani.

sursa foto: IPJ Timiș

În urma impactului, cei doi șoferi și o femeie de 70 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 72 de ani, au fost răniți și transportați la spital.

Politistii efectueaza cercetari într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul s-a produs pe DN 6 Timișoara – Lugoj, la ieșirea din localitatea Remetea Mare către Izvin, județul Timiș.

Potrivit ISU Timiș, în accident au fost implicate trei persoane, dintre care două au avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare. Toate cele trei persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stare mai gravă.

În urma evenimentului rutier, circulația în zonă a fost întreruptă.

Conform sursei citate, coliziunea s-a soldat cu rănirea a trei persoane.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here