Scene de coșmar: O femeie a fost înjunghiată de cinci ori. Agresorul, un polițist local

Sursa foto: b1.ro

Agresorul unei femei aflate în stare gravă după ce a fost înjunghiată de mai multe ori, duminică seara, la Oradea, a fost prins după ore în şir de căutări. El se ascundea într-un bloc în construcție din apropierea cartierului unde s-a produs agresiunea. Suspectul este fostul soț al victimei și ar fi polițist local, cu antecedente de violență la adresa femeii.

Potrivit eBihoreanul.ro, individul avea zgârieturi pe abdomen, era în hipotermie și a fost transportat la spital pentru evaluare şi îngrijiri medicale, urmând ca apoi să fie audiat.

Potrivit adevărul.ro, bărbatul este poliţist local activ și a deținut funcții importante în cadrul Poliției Locale Oradea. Kover Ladislau Paul a fost, pe rând, şef al Biroului personal al Primăriei, director adjunct al Poliţiei Comunitare, iar apoi şi director. În 2014, el a fost concediat, însă a deschis proces împotriva Poliţiei Locale, obţinând în instanţă reîncadrarea sa. Astfel, în 2016 a revenit la Poliţia Locală ca şef Birou Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului, funcţie pe care ulterior a pierdut-o, în prezent fiind simplu poliţist local.

Anul trecut, victima, de care divorțase, obținuse un ordin de protecție împotriva lui pentru o perioadă de 3 luni. Instanţa a dispus ca bărbatul să fie evacuat din locuinţă şi să păstreze o distanţă de 200 metri față de femeie.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here