Minor de 13 ani DISPĂRUT de la un centru de tip familial din Slatina. Se cere ajutorul populației/ FOTO

Minorul dispărut și găsit

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt caută un minor, în vârstă de 13 ani, care a plecat voluntar dintr-un centru de tip familial, din municipiul Slatina, și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112. 

Polițiștii din Slatina au fost sesizați, vineri seară, cu privire la faptul că un minor de 13 ani, GROZA CRISTIAN CONSTANTIN, beneficiarul unei măsuri de protecție socială, ar fi plecat voluntar dintr-un centru de tip familial și nu a mai revenit.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat de îndată verificări și activități specifice de căutare a persoanei dispărute”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Băiatul căutat are aproximativ 1,30 m înălțime și 40 de kilograme. La data plecării acesta era îmbrăcat în haine de culoare închisă.

Este pentru prima oară când minorul părăsește centrul.

Persoanele, care dețin informații ce pot conduce la găsirea băiatului, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here