Urmărire spectaculoasă în Dâmbovița. Un tânăr jefuit de tâlhari a condus kilometri întregi pe urmele lor

Urmărire spectaculoasă, după un jaf în plină zi, petrecut în Dâmboviţa. Un tânăr şi iubita lui, ieşiţi la pescuit, au văzut cum un vehicul cu patru indivizi opreşte lângă maşina lor, iar tâlharii le fură ghiozdanul – în care aveau banii şi telefoanele.

Bărbatul nu s-a pierdut cu firea şi a pornit într-o cursă nebună.

Tâlharii au folosit și un copil, pe care l-au trimis, cel mai probabil, în recunoaștere. Acesta s-a apropiat de cele două persoane care se relaxau pe malul apei și le-a cerut bani

Victimele se gândesc că fusese trimis înainte să tatoneze terenul, sa vadă dacă în mașina parcată lângă baltă se aflau bani sau bunuri de valoare. Imediat după ce a venit băiatul să cerșească au auzit portiera trântită a mașinii personale. Atunci tânărul a abandonat lansetele, a lăsat-o pe iubita lui pe malul lacului și a realizat că din mașină dispăruse un rucsac în care aveau actele și banii.

Răufăcătorii au abandonat prada ca să scape

Apoi a văzut patru indivizi îmbrăcați în negru care s-au suit într-o mașină și au demarat în trombă. Tânărul s-a urcat la volanul mașinii și i-a urmărit kilometri întregi, în care indivizii l-au șicanat, iar la un moment dat au dat în marșarier încercând să-i lovească autoturismul.

Mașina în care se aflau indivizii nu avea numere de înmatriculare însă tânărul a filmat tot și la un moment dat a observat cum rucsacul este aruncat pe geamul mașinii pe care o urmărea, apoi banii sunt și ei aruncați undeva pe câmp. S-a dus imediat la poliție și în ciuda faptului că prejudiciul a fost recuperat, doi dintre cei patru indivizi au fost arestați pentru tâlhărie și doi sunt căutați în continuare.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here