PSD a prezentat bugetul alternativ. Siminica Mirea: În bugetul construit de PSD NU cresc şi NU se introduc taxe

PSD a prezentat, miercuri, proiectul său de buget alternativ pentru anul 2021. Printre prioritățile avute în vedere de PSD în bugetul alternativ se numără combaterea pandemiei, cu accent pe testarea masivă și vaccinarea masivă a populației, și relansarea economiei. Siminica Mirea: „În bugetul construit de PSD NU cresc şi NU se introduc taxe”.

Senatorul de Olt Siminica Mirea declară că ținta principală a bugetului prezentat astăzi este aceea de a veni cu venituri de 374 miliarde de lei din construcţia PIB-ului României.

„Prin construirea bugetului alternativ de către Partidul Social Democrat demontăm sintagma „nu se poate”. Dacă există dorinţă şi interes faţă de viaţa românilor, se poate. Acest buget alternativ se diferenţiază total de cel actual, fiind un buget pentru oameni, cu impact major asupra calităţii vieţii, sănătăţii, educaţiei şi nivelului de trai.

Ţinta principală a bugetului prezentat astăzi este aceea de a veni cu venituri de 374 miliarde de lei din construcţia PIB-ului României”, a scris, pe pagina sa de socializare, Siminica Mirea.

În continuare, prioritatea zero rămâne combaterea pandemiei şi a crizei sanitare generată de virusul SARS-CoV-2, motiv pentru care, în bugetul alternativ s-au alocat sume uriaşe acestui obiectiv, precizează senatoarea social-democrată.

„A doua ţintă majoră reprezintă relansarea economiei printr-un buget de dezvoltare, şi nu unul de îngheţare.

A treia deosebire reprezintă dezgheţarea economiei şi redarea încrederii tuturor cetăţenilor şi firmelor. Calea corectă este cea a dezvoltării, prin programe şi scheme de ajutor pentru stimularea economiei, dar şi pentru creşterea puterii de cumpărare a românilor.

În bugetul construit de către Partidul Social Democrat NU cresc şi NU se introduc taxe.

Cu alte cuvinte, trebuie să reducem actualul deficit bugetar de 9,9% şi să redăm încrederea TUTUROR românilor!”, a mai notat, pe contul ei de Facebook, Siminica Mirea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here