PSD: Actuala guvernare se gândește doar la contracte pe bani publici pentru clientela politică. A uitat de Planul de Redresare

Conducerea PSD critică într-o postare pe Facebook coaliția aflată la guvernare. „A uitat total de Planul Național de Redresare și Reziliență, deși acesta trebuie dezbătut în Parlament și trimis Comisiei Europene până în aprilie”, atrag atenția social-democrații. „Actuala guvernare se gândește doar la contracte pe bani publici pentru clientela politică”, acuză conducerea PSD.

Conducerea PSD: „Suntem la final de ianuarie, iar Guvernarea a uitat total de Planul Național de Redresare și Reziliență, deși acesta trebuie dezbătut în Parlament și trimis Comisiei Europene până în aprilie.

USR s-a împăunat după alegeri că miniștrii săi vor reface masiv documentul construit prost de PNL și că totul va fi gata în timp record. Realitatea este pe dos! Din 6 decembrie, România stă: guvernanții sunt ocupați doar cu lupta pe funcții. Nici vorbă de identificarea priorităților, stabilirea direcțiilor de acțiune, a obiectivelor și proiectelor ce pot fi finanțate prin PNRR.

După comportamentul aberant al PNL din noiembrie 2019, care a făcut un plan total necunoscut publicului, acum, noua putere, în frunte cu USR, a abandonat în mod sinucigaș proiectul. Iar inconștiența guvernării costă! Această întârziere are efecte dramatice asupra economiei românești, care nu va dispune de fondurile necesare pentru redresare.

Actuala guvernare se gândește doar la contracte pe bani publici pentru clientela politică! În loc de Plan Național de Redresare și Reziliență, ei oferă țării Planul de Nepăsare, Regres și Inconștiență!”

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here