O adolescentă a fost bătută şi umilită de mai mulți tineri. Cum s-a petrecut totul

Clipe de coşmar pentru o adolescentă din Roman. Fata a fost bătută fără milă şi umilită de mai mulţi tineri.

În filmarea distribuită de redacția Roman TV se observă cu lux de amânunte cum o tânără pe nume Diana se pregătește de un prim meci, așa cum spune, la începutul filmării, tânărul care a surprins scena extrem de violentă.

La scurt timp, victima începe să fie atacată cu palme, pumni și picioare de Diana, cea care a inițiat bătaia. De pe margine, agresoarea primește încurajări, în timp ce victima țipă disperată și plânge de durerile provocate de lovituri. Toată scena s-a petrecut, din spusele persoanei care ne-a furnizat filmulețul, vineri 5 februarie seara, în Parcul Municipal din Roman, informează RomanTV.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Un caz similar a avut loc şi la Chişinău, în urmă cu o zi.

O fată a fost filmată în timp ce era umilită şi bătută de un grup de adolescente. Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit altercaţia.
Adolescentele sunt filmate în timp ce obligă cealaltă fată să stea în genunchi și să le sărute mâinile, după care încep să o lovească cu pumnii și cu picioarele.

Mai mulți adolescenți care au fost martorii incidentului le-au rugat pe agresoare să se oprească, dar ele au continuat să o lovească violent pe victimă.

După apariția materialului video pe rețelele de socializare, poliția s-a autosesizat și a început o investigație.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here