Accident tragic. O fetiţă de şase ani a murit sub privirile mamei sale. Cum s-a întâmplat

Un accident rutier produs în localitatea buzoiană Caragelem s-a soldat cu decesul unei fetițe de doar șase ani. Minora a fost izbită de un autoturism la scurt timp după ce a coborât din microbuzul care a lasat-o în apropierea casei.

Accidentul a fost produs de un autoturism care venea din direcția Pogoanele către Cilibia. La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani din Luciu care a accidentat mortal o minoră de șase ani, din aceeași localitate.

Copila de șase ani a fost izbită de un autoturism la scurt timp după ce a coborât din microbuzul care o lăsase aproape de casă, conform stiridebuzau.ro. Minora se întorcea de la școală, împreună cu mama sa. Fetița a coborât prima din microbuz iar într-o fracțiune de secundă s-a desprins de mama, ajungând în mijlocul străzii.

Minora nu a putut fi oprită de mama sa și a fost lovită de un șofer care venea din spatele microbuzului, încercând să treacă de vehiculul staționat. Accidentul s-a produs chiar în fața casei în care locuia minora.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, anunță IPJ Buzău.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here