S-a înjunghiat în fața ușii apartamentului pentru că soția nu a deschis ușa. Bărbatul nu avea voie să se apropie de familie

Un bărbat a murit la Galaţi în faţa apartamentului familiei, el având interdicţie de a se apropia de aceasta, informează, miercuri, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a fost direcţionat la o adresă din cartierul Micro 21 unde era semnalat un scandal în familie.

Ajunşi la faţa locului, jandarmii au observat un bărbat căzut în faţa uşii de intrare într-un apartament, iar lângă acesta un cuţit cu urme de sânge pe el. Imediat după jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj medical de urgenţă şi au trecut la efectuarea masajului cardiac.

Proprietara apartamentului în faţa căruia a fost găsit bărbatul le-a declarat jandarmilor că acesta este soţul său şi că ea a apelat la 112 să anunţe un scandal, deoarece bărbatul lovea cu putere în uşă să i se deschidă, ameninţând că se va sinucide dacă nu este primit în apartament.

Totodată, femeia a declarat că nu a crezut în niciun moment că soţul va recurge la acest gest şi nu a deschis uşa deoarece se afla în casă împreună cu cei doi copii, iar bărbatul era cunoscut în familie ca având un comportament agresiv, motiv pentru care intentase acţiune de divorţ.

Până la data producerii incidentului acesta a avut aplicat un ordin de protecţie şi interdicţia de a se apropia de familie. Cercetările sunt continuate de poliţie.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here