Horoscop 26 februarie. Fecioarele vor începe o nouă afacere. Vibraţia zilei este 8- să ne păzim banii, de noi înşine

E bine să luăm pulsul zilei, să nu ne prindă nimic pe picior greşit, şi să ne şi relaxăm până luni. S-o luăm de la capăt cu forţe proaspete.

Vibraţia zilei este 8 şi să ne păzim banii, de noi înşine!

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 PEŞTI

Noutăţi, care să vă scoată din nota obişnuită şi să vă direcţioneze spre o afacere, poate fi o colaborare şi o să vă bucuraţi de venituri suplimentare.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 BERBEC

Un efort colectiv v-ar putea aduce un plus de faimă şi bani, şi o să vă consolidaţi poziţia în cadrul acestui grup, şi veţi mai lucra împreună.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 TAUR

Aţi mai putea face încă un pas în carieră şi să vă exploraţi alte loturi ale creativităţii, c-aveţi multe de descoperit, şi individual, şi în formula de 2.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 GEMENI

Se poate s-aveţi de dat examene, or fi diverse verificări la distanţă şi o să vă descurcaţi frumos, c-aveţi susţinere din partea astrelor, în direcţia asta.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 RAC

V-aţi putea recupera nişte bunuri şi să se-ncheie un proces care v-a ţinut multă vreme în tensiune, şi-oti fi cheltuit bani – dar acum îi puteţi primi înapoi.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 LEU

O să vă impuneţi punctul de vedere, fără să forţaţi prea mult nota, ca să nu iritaţi pe şefi, că n-o să mai aveţi câştig de cauză, nu mai primiţi nimic.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 FECIOARĂ

Întrevedere în scop de afaceri şi poate vă şi puneţi de acord ca să-ncepeți treaba, să aveţi de unde să şi primiţi bani, c-aveţi cheltuieli mari.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 BALANŢĂ

Se pare c-o să fie bine primită o idee de afaceri şi să vă asociaţi cu nişte oameni ca să puneți la un loc energie, creativitate şi alte calităţi, să iasă ceva de top.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 SCORPION

Poate lăsaţi treburile complicate pe luni şi vă gândiţi la plimbări, ieşit pe undeva în doi, sau cu familia, cu prietenii, să vă detensionaţi.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 SĂGETĂTOR

O să puteţi obţine semnături, avize favorabile şi să vă dezvoltaţi afacerile, să faceţi progrese la şcoală, şi să puneţi într-o postură avantajoasă.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 CAPRICORN

Se vine cu oferte de lucru pe care le puteţi analiza şi comenta cu prietenii şi cu familia bineînţeles şi să vedeţi ce răspuns o să daţi luni, marţi.

HOROSCOP 26 FEBRARUIE 2021 VĂRSĂTOR

Lumea e a voastră, puteţi doborî orice obstacole şi să vă croiţi un drum nou, să căpătaţi notorietate pentru că e anul vostru special.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here