Polițistul mort în urma accidentului din Capitală este din Caracal. Ionuț Negrilă, fiul unui om al legii: „Drum lin spre ceruri”

Ionuţ Negrilă, un poliţist de doar 30 ani, a murit joi, 25 februarie 2021, într-un grav accident rutier produs în Capitală.

Ionuţ Negrilă era originar din Caracal şi l-a urmat în carieră pe tatăl său, poliţist în cadrul Poliţiei Municipale Caracal, astăzi pensionar. Ionuţ era absolvent al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul“ din Caracal.

Poliţistul de 30 de ani, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti, era în timpul său liber aseară, iar drumul i s-a oprit brusc pe Bulevardul Libertăţii. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, agentul ar fi accelerat, dar, în momentul în care a ajuns la semafor, pentru că se făcuse galben, a frânat și s-a ridicat pe roata din față, iar vehiculul a fost scăpat de sub control.

În acea clipă a intrat în mașina care înaintase pe culoarea verde, dinspre Bulevardul Unirii, după cum arată primele date.

Polițist: “Când am ajuns, eram alături de colegul meu, am văzut o motocicletă, o mașină și o bicicletă. M-a șocat, sincer m-a șocat, mai ales când am văzut motorul, care era praf”.

Motociclistul, aruncat pe şosea, a fost rănit grav, deşi purta echipament de protecţie. El a fost resuscitat minute în şir de echipajul medical. În ciuda eforturilor depuse, tânărul nu a putut fi salvat.

„Brigada Rutieră a pierdut azi un profesionist! Ionuţ, colegul, prietenul, poliţistul, profesionistul a plecat într-un loc mai bun!  Suntem alături de familie în această grea încercare prin care trece! Sincere condoleanţe!“, a transmis Corpul Naţional al Poliţiştilor, într-un mesaj postat pe contul de Facebook.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here