Marcel Ciolacu, scenariu şoc despre moţiunea împotriva lui Claudiu Năsui. „Actuala putere îl apără pe acest ministru iresponsabil!”

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-ar dori ca la dezbaterea moţiunii simple împotriva lui Claudiu Năsui, cel catalogat de social-democraţi drept „ministrul – catastrofă” al Economiei „să nu fie politicieni, ci antreprenorii disperați și familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic”.

Marcel Ciolacu a prezentat un scenariu în dezbaterea în plenul Senatului a moţiunii simple împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui.

„Cum ar fi ca marțea viitoare, la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului-catastrofă al Economiei, în sala de plen să nu fie politicieni?

Ci… în bănci să stea antreprenorii disperați, care contau pe granturile europene blocate din prostie, incompetență sau interese obscure de Năsui.

Să ia cuvântul patronii de firme românești obligați să renunțe la o parte din personal, care nu-și pot plăti angajații cu promisiuni liberale sau useriste.
Să fie prezente familiile care trăiesc de luni bune din șomaj tehnic, nu din contracte de zeci și sute de milioane de euro cu statul, precum reușește familia de bogătași Năsui!
Despre acești oameni este #moțiunea noastră! Lor trebuie să le dea socoteală actuala putere care-l apără pe acest ministru iresponsabil!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Partidul Social Democrat a depus, miercuri, moțiunea simplă „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”. Social-democrații îl acuză pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

„Am depus la Senat moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei. ”O Românie în agonie, cu Năsui la Economie” este titlul acestei moțiuni, o moțiune pe deplin justificată și foarte așteptată de antreprenorii din România, pentru dezastrul pe care l-a lăsat domnul Năsui în cele 70 de zile de când e la cârma Ministerului Economiei”, a precizat Radu Oprea, senator PSD.

De cealaltă parte, ministrul Economiei, Claudiu Năsui, arată faptul că transparentizarea contractelor încheiate de minister dă naștere la primele investigații și promite să ducă la bun sfârşit demersul, prin publicarea tuturor contractelor.

”Punerea publică a tuturor contractelor cu statul de la ministerul economiei naște deja primele investigații. E foarte bine.

Apar, ușor, ușor efectele publicării tuturor contractelor Ministerului Economiei. Mă așteptam ca platforma în care se pot vedea transparent toate contractele cu statul să fie de folos jurnaliștilor de investigații și ONG-urilor care luptă pentru transparentizarea autorității publice.

Unul dintre scopurile mele aici este transparentizarea completă a unui minister care a fost destul de închis”, a precizat Claudiu Năsui.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here