Decizia luată de medicul Flavia Groşan: „Va aduceti aminte izoleta care te ridica ca pe un infractor/ Mă puneau să jur pe Biblie”

Decizia luată de medicul Flavia Groşan va stârni, cel mai probabil noi controverse. Ea își anunță prietenii virtuali că a început să își scrie memoriile și că va relata cazuri prin care a trecut de la debutul pandemiei și până acum. Oferă câteva mici detalii și amintește despre celebrele IZOLETE folosite de autorități la început.

A anunţat duminică, 4 aprilie, că va începe să îşi scrie memoriile şi a amintit când ea ar fi fost pusă de autoritățile medicale să jure cu mâna pe Biblie că pacienții pe care îi consulta sunt sau nu sunt infectați cu Covid-19.

Decizia luată de medicul Flavia Groşan

Eu încep sa mi scriu memoriile. Prea multe sunt.

Va aduceti aminte izoleta de la începutul pandemiei, care te ridica ca pe un infractor si te făcea de tot rasul in fata blocului? Basca câteva zile de evaluare.

Unii ma puneau sa jur pe Biblie ca pacientul nu-i Covid.

Cum nu pot sa uit vaccinul BCG in pandemie. N am înțeles la vremea respectiva daca profilactic, sau curativ. Dar s a vorbit zile multe despre asta. Oameni buni, toate astea s au întâmplat. Iar eu nu pot sa le uit. Amin”, susține medicul pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here