Forțele de ordine din Olt au luat cu asalt zonele aglomerate. Noi amenzi în contextul pandemiei/ Câte au fost pentru circulația pe timp de noapte

Au continuat verificările în contextul pandemiei de COVID. Astefel, forțele de ordine din Olt au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, aplicând amenzi celor care nu respectă măsurile sanitare și de deplasare. 

Au fost verificate zonele aglomerate, baruri, terase, restaurante dar şi mijloacele de transport în comun.

„La activităţile de verificare desfășurate au participat peste 180 de forţe de ordine, fiind verificate 96 de societăți comerciale, precum şi 72 mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 2.000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, în valoarea totală de 11.250 de lei, dintre acestea 108 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 10.750 de lei și 3 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, în valoare de 500 de lei”, trasmite Poliția Olt.

Oamenii legii recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here