Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii din Olt celor care nu respectă măsurile anti-COVID

Polițiștii din Olt, împreună cu jandarmi și polițiști locali, au continuat, în ultimele 24 de ore, acțiunile de verificare a modului în care se respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. 

Echipele de control au verificat zonele aglomerate, barurile, terasele, restaurantele, dar și mijloacele de transport în comun în ultimele 24 de ore.

Au fost verificate 183 de societăți comerciale, precum și 97 de mijloace de transport persoane. Totodată, au fost legitimate aproximativ 2.800 de persoane.

Oamenii legii au descoperit numeroase nereguli și au aplicat foarte multe sancțiuni în valoare de zeci de mii de lei.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020, în valoarea totală de 33.000 de lei, dintre acestea 152 au fost pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 27.000 de lei și 28 pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea, în valoare de 6.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Poliției Olt.

Polițiștii recomandă tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here