Accident, în această seară, în Slatina. Un motociclist a ajuns la spital cu răni la cap. Și o femeie a fost rănită

Un motociclist a ajuns la spital cu răni la cap după ce vehiculul său a intrat în coliziune cu un autoturism pe o stradă din Slatina. Și o femeie a ajuns la Urgențe, cu plagă la gât și cu dureri lombare. În total, patru persoane au fost implicate în accident.

Evenimentul s-a petrecut pe strada Ecaterina Teodoroiu, la fața locului intervenind pompierii SMURD, dar și două echipaje de la Ambulanță.

„Pompierii SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit, în municipiul Slatina, strada Ecaterina Teodoroiu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă, patru persoane fiind monitorizate la locul evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Conducătorul motocicletei, din Slatina, a fost preluat de un echipaj de la Ambulanță, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean.

Echipajul SMURD a preluat și transportat la UPU Slatina o femeie, în vârstă de 40 de ani, din oraș, pasageră în autoturism, cu plagă superficială în zona gâtului și, dar și cu dureri lombare.

Polițiștii au demarat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here