Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Gary Oldman, cel care a și fost nominalizat la Oscar: „Consumam atâta vodcă, încât mă trezeam dimineaţa cu limba neagră”

Gary Oldman, actor în vârstă de 63 de ani, cel care a și fost nominalizat la Premiile Oscar, are o poveste de viață pe atât de impresionantă, cât și dramatică. S-a luptat cu dependențe și abuzuri!

Gary Oldman, cel care în februarie a plecat acasă fără să fie premiar pentru ”Mank” (2020) și care primise 6 nominalizări la Globurile de Aur, el a făcut parte din Premiile Oscar anul acesta, pe 24 aprilie. Talentatul actor s-a luptat de-a lungul timpului cu dependența de alcool, dar și cu abuzurile din partea tatălui său. Pe de altă parte, bărbatul a trecut și prin 4 divorțuri și o serie de acuzații care i-ar fi putut închide definitiv ușa în nas la Hollywood.

“Alcoolismul e ca un balaur cu trei capete. Te atacă pe plan spiritual, emoţional şi fizic”, spune Gary Oldman, arată Ok Magazine.

Povestea de viață este una dramatică, impresionantă, dar din care actorul a învățat multe. La vârsta de 7 ani, acesta a fost abandonat de tatăl lui care era alcoolic și violent, iar odată ce a crescut, Gary i-a călcat pe urme, ajungând la un moment dat să consume și câte două sticle de vodcă pe zi, până în ziua în care i se înegrise limba. După ce a fost prins și băut la volan, stând o noapte după gratii în 1991, apoi a fost la un pas să piardă un rol important și a ținut o beție timp de 70 de zile consecutive, Gary abia atunci a început să se trezească la realitate.

A căutat ajutor: „Ştiam că urma să mor. Şi mai aveam atâtea de făcut! Pentru numele lui Dumnezeu, eu sunt încă aici, în viaţă, pe când cei care River Phoenix nu mai sunt…”. Nu a mai pus gura pe băutură de 24 de ani.
Sursa: ciao.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here