Olteancă care intenționa să se sinucidă, salvată de oamenii legii. Femeia, găsită în zona Podului Olt, a fost transportată la spital

O femeie din Găneasa, în vârstă de 62 de ani, care intenționa să se sinucidă, a fost salvată de oamenii legii.

Precis, astăzi, în jurul orei 12.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Găneasa, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 62 de ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

La scurt timp, polițiștii Secției de Poliție Rurală Găneasa împreună cu cei de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina au depistat femeia la ieșirea din municipiul Slatina, în zona Podului Olt, existând bănuiala că aceasta intenționa să se sinucidă. Deznodământul a fost unul favorabil datorită intervenției prompte a polițiștilor, salvând astfel viața femeii.

„Persoana în cauză a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

Siguranța comunității face parte din atribuțiile de zi de zi ale polițiștilor, aceștia asumându-și în fața cetățenilor angajamentul de a interveni prompt și cu profesionalism cu fiecare ocazie, potrivit competenței profesionale, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță optim”, transmite Poliția Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here