Incident șocant într-o localitate din Ilfov: O fetiță a fost înjunghiată de propria mamă. Femeia a încercat să se sinucidă

Un incident cumplit s-a produs  în localitatea Popești – Leordeni din județul Ilfov. O fetiță de 11 ani a fost înjunghiată chiar de către mama ei, apoi femeia a încercat să se sinucidă.

Cumplitul incident s-a produs miercuri la amiază, în Popești-Leordeni.

Potrivit IPJ Ilfov, miercuri dimineață, în jurul orelor 09:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către un bărbat, cu privire la faptul că într-un imobil din orașul Popești Leordeni, soția acestuia a încercat să se sinucidă și a lovit cu un cuțit, copilul.

La fața locului s-au deplasat imediat Polițiștii orașului Popești Leordeni, pentru desfășurarea de activități specifice.

Femeia a fost transportată la unitatea spitalicească din București pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar copilul a fost transportat de către tatăl acestuia la aceeasi unitate spitalicească.

În prezent, polițiștii Ilfoveni efectuează cercetări, pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luare a măsurilor legale care se impun.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here