Poliţiştii din Timiș au găsit peste 100.000 de euro îngropaţi de un bărbat care i-a furat apoi a plecat din ţară

Un bărbat de 30 de ani, care a sustras din locuinţa unei femei din Lugoj 170.000 de euro, apoi a îngropat o parte din sumă în două locaţii din comuna Boldur şi a plecat din ţară, este cercetat de poliţişti, care au reuşit să găsească peste 110.000 euro din bani.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur, la o persoană bănuită de furt.

La data de 14 mai, poliţiştii lugojeni au fost sesizaţi de o femeie de 38 de ani cu privire la faptul că un bărbat de 30 de ani i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuinţa personală, arată un comunicat al Poliţiei Timiş remis, joi.

Ca urmare a activităţilor întreprinse şi în baza probatoriului administrat, miercuri s-a stabilit că există posibilitatea ca suma de bani sustrasă să fie ascunsă în două locaţii din comuna Boldur.

Astfel, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, poliţiştii din Timişoara au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Boldur.

În urma percheziţiilor, au fost descoperiţi 110.300 de euro. La o locaţie au fost găsiţi 20.000 de euro, îngropaţi în curtea casei, iar la a doua locaţie au fost găsiţi 90.300 de euro, îngropaţi într-o anexă.

Din cercetări a reieşit că bărbatul se află, în prezent, în afara ţării, cercetările fiind continuate pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului şi tragerea la răspundere penală.

Sursa: romania24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here