Poliţist din Bacău rănit în timp ce salva un bărbat care voia să sinucidă

Un poliţist al Secţiei 8 Poliţie Rurală Buhoci s-a rănit în timp ce încerca să salveze un bărbat din localitatea Parincea, care voia să se spânzure într-un copac.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a declarat, vineri, că poliţistul fusese solicitat de familia unui bărbat de 42 ani care se manifesta violent.

“Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, constatând că bărbatul se afla agăţat cu o funie de creanga unui copac, manifestând intenţia de a se sinucide. În acel moment, unul dintre poliţişti a intervenit prompt, s-a urcat în copac şi i-a îndepărtat bărbatului funia, reuşind să îl împiedice de la acţiunea sa de a-şi lua viaţa. În timpul intervenţiei, poliţistul a suferit vătămări corporale, căzând de la înălţime împreună cu persoana în cauză, care a sărit din copac”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Atât victima, cât şi poliţistul au primit îngrijiri medicale de la cadrele medicale sosite la faţa locului şi au fost transportate la spital pentru investigaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here