Un camion încărcat cu stupi, condus de un bărbat din Vâlcea, a fost LOVIT în plin de un tren în Olt/ FOTO+VIDEO

Un camion încărcat cu 70 de stupi a fost lovit în plin, în această dimineață, de un tren de călători la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoșesti. Vehicolul a fost distrus în totalitate.

La fața locului au intervenit, cu mai multe autospeciale, pompierii din Slatina.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru primă intervenție, au intervenit în această dimineață, la un accident feroviar, produs la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoșesti.

În accident au fost implicate un tren regio, în care se aflau doi călători și o stupină, în care se afla doar șoferul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime. „Șoferul stupinei, în vârstă de 52 de ani, din Râmnicu Vâlcea, nu prezenta urme de traumă și a refuzat examinarea și transportul la spital”, a mai precizat Alin Băsășteanu.

Pentru îndepărtarea stupinei de pe calea ferată cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare și au îndepărtat cei peste 70 de stupi de albine.

Pe timpul intervenției, circulația rutieră a fost oprită, fiind reluată după aproximativ patru ore.

În sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here