Șoferul camionului încărcat cu stupi, lovit de tren în Olt, sancționat de polițiști. Cine e și cum s-a întâmplat accidentul/ VIDEO

Șoferul camionului încărcat cu stupi, lovit de tren, sâmbătă dimineață, în Olt, a fost sancționat de polițiști, fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de trei luni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, șoferul implicat în accident, un bărbat de 51 de ani, din municipiul Râmnicu-Vâlcea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

El a scăpat cu viață, fără nici o rană, dar nu a scăpat și de rigoarea legii.

„În cauză conducătorul auto a fost sancționat contravențional fiindu-i reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Circulația rutieră pe sensul Găneasa către Caracal se desfășoară pe un singur sens, oamenii legii recomandând șoferilor ruta alternativa Găneasa-Slătioara-Piatra-Olt.

Accidentul feroviar s-a petrecut sâmbătă dimineață la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Enoșești, în timp ce autotrenul încărcat cu 70 de stupi circula din directia Piatra-Olt către Slatina.

La fața locului au intervenit, cu mai multe autospeciale, pompierii din Slatina, la fața locului ajungând și un echipaj SMURD. În sprijinul pompierilor militari a acționat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Piatra-Olt, cu un buldoexcavator.

Din fericire, în urma evenimentului nu au rezultat victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here