Florin Roman: Ludovic Orban a furat startul în momentul în care şi-a anunţat candidatura la președinția PNL

Liberalul Florin Roman vrea ca Florin Cîțu să candideze pentru șefia partidului și consideră că Ludovic Orban a furat startul când și-a anunțat candidatura.

Deputatul PNL Florin Roman a declarat că şi-ar dori ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia partidului, la Congresul din 25 septembrie, potrivit News.ro.

El consideră că actualul lider al formaţiunii, Ludovic Orban, a furat startul când şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat.

Întrebat, la RFI, dacă şi-ar dori ca Florin Cîţu să candideze la preşedinţia partidului, la Congresul PNL din toamnă, Florin Roman a răspuns: “Da, îmi doresc să existe competiţie, îmi doresc să fie cât mai mulţi candidaţi la preşedinţia partidului. Eu cred că Florin Cîţu îşi va depune candidatura şi cred că e bine să avem competiţie la vârful partidului, pentru că noi nu suntem PSD, unde, de regulă, se vine cu un candidat unic”.

Roman a evitat să spună clar dacă l-ar susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia PNL.

“Cred că Ludovic Orban a furat startul în momentul în care şi-a anunţat candidatura. Conform Statutului PNL, candidaturile sunt anunţate în momentul declanşării procedurilor pentru alegerile interne. Eu nu vreau să fur startul şi probabil că nici Florin Cîţu nu a vrut să fure startul. Vom face toate aceste lucruri conform Statutului”, a afirmat el.

Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here