Salvamontist ucis pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Mircea a murit nevinovat, în maşina strivită de un camion scăpat de sub control

Bărbatul ucis astăzi pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti avea 45 de ani şi lucra la Salvamont Argeş. Mircea Geantă a sfârşit într-un cumplit accident, după ce maşina în care se afla a fost spulberată pe banda de urgență de un camion scăpat de sub control.

Moartea salvamontistului a fost anunțată pe Facebook de Salvamont Argeș:

“Dumnezeu să-l ierte pe colegul nostru GEANTĂ MIRCEA care azi dimineață, la doar 45 de ani, a murit pe autostradă, într-un groaznic accident. Era oprit pe banda de urgență, însă un autocamion i-a spulberat. Așa e firul vieții când e dat să se termine, nu pe vârf de munte, nu acasă la bătrânețe, nu de boală, ci dintr-o neatenție a altui om. Suntem cu sufletul aproape de familie și iată, iarăși, cum e viața și cât de scump e un moment de neatenție.

Drum lin, MIRCEA!

DUMNEZEU SĂ TE AIBĂ ÎN GRIJA LUI!”

Reamintim că un teribil accident de circulație a avut loc, în această dimineață, pe autostrada A1 București-Pitești, după ce un camion a intrat în trei vehicule oprite pe banda de urgență.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că tragedia s-a produs la kilometrul 40, pe sensul către Pitești, în apropierea localității Căscioarele, județul Giurgiu.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 45 de ani și-a pierdut viața, iar un altul, de 46 de ani, a fost rănit în urma accidentului.

Potrivit ISU Giurgiu, în accident au fost implicate două autoturisme, un camion apicol și un autocamion de transport marfă, în care se aflau cinci persoane.

Șoferul unuia din autoturisme a fost găsit încarcerat și a fost extras de pompieri dintre fiarele contorsionate cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, însă a murit. Persoana care se afla la volanul celui de-al doilea autoturism a fost rănit, fiind preluat de un echipaj SAJ și transportat de urgență la spital. Celelalte trei persoane implicate nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here