Primăria Caracal a pregătit mai multe surprize pentru cei mici de Ziua Copilului. Programul acțiunilor

Anul acesta, Primăria Caracal, împreună cu Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban”, a pregătit un program special dedicat copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie. Jocuri, ateliere de pictură, teatru, gimnastică aerobică și dans modern, animație pentru copii și multe alte surprize îi așteaptă pe sărbătoriții zilei începând cu ora 11.00, în zona centrală a orașului.

În partea a doua a zilei vor fi deschise publicului în Parcul „Constantin Poroineanu” un teren de baschet și de tenis. Cu această ocazie iubitorii de sport și spectacol vor urmări meciuri demonstrative.

„După un an de pandemie, în care Ziua Copilului s-a sărbătorit sub auspiciile izolării, iată-ne mai aproape de normalitate. Evenimentele vor fi organizate cu respectatea prevederilor legale impuse de autorități pentru prevenirea infectării cu Covid 19.

Aducem mulțumiri sponsorilor și partenerilor care s-au oferit să sprijine inițiativele municipalității și s-au întrecut în a veni cu proiecte tematice pentru bucuria copiilor”, se arată într-un comunicat al municipalității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here