Șoferi prinși băuți pe străzile din Olt. Unul a fost depistat cu o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat

Mai mulți șoferi au fost depistați, zilele trecute, în timp ce se aflau băuți la volan, potrvit oamenilor legii din Olt.

Mai exact, pe 28 mai, pe raza comunei Brastavăţu, a fost depistat un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice”, potrivit Poliției Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

O zi mai târziu, pe raza comunei Valea Mare, a fost depistat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Perieţi, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, conducătorul auto a refuzat prelevarea de mostre biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau suatragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot în aceeași zi, pe raza comunei Voineasa, a fost depistat un bărbat, de 27 de ani, din comuna Bârza, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Și în această cauză, potrivit IPJ Olt, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here