De 1 Iunie, copiii de la Interact Club, daruri pentru copiii internați la Spitalul Slatina/ FOTO

Mai mulți membrii ai asociației de voluntariat Interact Club Slatina, organism format din copii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani, au marcat, azi, Ziua Copilului într-un mod pe cât de frumos, pe atât de nobil: au donat secției Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, jocuri și jucării pentru copiii internați.

Actul pe care membrii Interact Club Slatina, condusă de Irina Baciu, au făcut acest act în cadrul unui proiect intitulat „Bucurie fără etichetă”.

Darurile au fost cumpărate de voluntarii asociației cu bani adunați în cadrul unui târg de carte, potrivit managerului unității spitalicești, Angela Nicolae.

„Astăzi, 1 iunie 2021, câțiva copii mai mari au donat pentru copiii mici jucării și jocuri care să-i ajute să le treacă timpul mai repede și să uite că se află într-un loc necunoscut și străin lor.

Câțiva membri ai asociației de voluntariat Interact Club Slatina, conduși de Irina Baciu, au dotat sala de joacă a Secției Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina cu jocuri și jucării, obținute în urma unei inițiative frumoase numită proiectul «Bookurie fără etichetă».

Acești copii frumoși au organizat un târg de carte și cu banii obținuți au cumpărat jocuri și jucării pe care le-au oferit cu toată bucuria.

Le mulțumim și le urăm să aibă un viitor luminos și frumos ca sufletul lor! La mulți ani copii!”, a spus șefa spitalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here