Primăria Slatina pregătește prima rectificare a bugetului pe acest an. Cresc veniturile

Primăria Slatina pregătește prima rectificare a bugetului pe acest an. Este vorba de creșterea veniturilor cu 900.000 de lei.

În acest sens, executivul Slatinei a pregătit un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării în următoarea ședință a consiliului local.

Proiectul prevede creșterea veniturilor cu 900.000 de lei, bani care vin din dividendele unor societăți la care Consiliul Local Slatina este acționar majoritar sau unic acționar.

Din cei 900.000 lei, cei mai mulți bani vin dinspre Compania de Apă Olt SA, unde municipiul Slatina deține aproape 70% din întregul pachet de acțiuni, potrivit șefului Direcției de Venituri și Cheltuieli a Primăriei Slatina, Alin Calotă.

Același proiect de hotărâre prevede că banii pentru vor fi utilizați la constituirea, alimentarea și utilizarea Fondului de întretinere, înlocuire și dezvoltare.

Pentru acest an, administrația slătineană mizează pe o sumă de peste 280 de milioane de lei, peste 40 de milioane de lei urmând să vină din fonduri europene pentru proiecte de dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here