Spitalul Județean de Urgență Slatina ANGAJEAZĂ medici, brancardieri și îngrijitori

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs mai multe posturi de medici, brancardieri și îngrijitori.

Este vorba de două posturi vacante de medic rezident an V, specialitatea de anestezie și terapie intensivă, în secția ATI, de un post de medic specialist în același domeniu medical, de un post vacant de biolog principal la Laboratorul de analize medicale – punct de lucru Scornicești și de un alt post de medic, specialitatea sănătate publică și management, la Serviciul de Management al Calității Serviciilor de Sănătate.

Concursul va fi organizat într-o perioadă cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în Viața Medicală.

De asemenea, spitalul din Slatina a mai scos la concurs șase posturi vacante de brancardier, câte unul pe secțiile Oncologie Medială, Boli Infecțioase, Neurologie, Cardiologie, Ortopedie și Traumatologie și în Blocul Operator Central.

În plus, unitatea spitalicească se mai află în căutarea a cinci posturi de îngrijitor. Două asemenea posturi sunt vacante în secția Cardiologie, unul în secția Anestezie Terapie Intensivă, unul în secția Boli Infecțioase și altul în secția Psihiatrie.

Candidații pot depune dosare până la data de 9 iunie. Pe 10/11 iunie va avea loc procesul de selecție a dosarelor, iar în 17 iunie va avea loc proba scrisă a concursului. În termen de patru zile de la data susținerii probei scrise va avea loc și interviul.

Tematica si Bibliografie:
1.Tematica si Bibliografie

Modele subiecte:
1.Subiecte orientative OMS 961
2.Subiecte orientative OMS 1101
3.Subiecte orientative OMS 1226
4.Subiecte orientative Cod de conduita
5.Subiecte orientative Legea 46

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here