Marius Iancu spune totul despre PNRR: Salarii, pensii și alocații înghețate 5 ani și creșterea vârstei de pensionare

Deputatul Marius Iancu

Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) gândit în laboratoarele Guvernului Cîțu este de fapt un „plan sinistru de austeritate care va scădea dramatic nivelul de trai în România”, declară deputatul de Olt Marius Iancu.

Potrivit datelor pe care acesta le deține, Guvernul Cîțu și președintele Iohannis mint când spun că României îi vor reveni 29 miliarde euro pentru finanțarea PNRR, pentru că mai mult de jumătate din această sumă va reprezenta un împrumut pe care executivul îl va contracta.

Mai mult, coaliția PNL-USR/PLUS-UDMR ar pregăti înghețarea salariilor, pensiilor și alocațiilor vreme de cinci ani, creșterea vârstei de pensionare, creșterea taxelor în domeniul IT și IMM și dublarea impozitelor pe proprietate.

„Planul Național de Redresare și Rezilienta este de fapt un Plan Sinistru de Austeritate care va scădea dramatic nivelul de trai în România!

Guvernul Cîțu și președintele Iohannis mint când spun că România are 29 miliarde euro din PNRR.

În realitate, sunt 14 miliarde euro, iar diferența de 15 miliarde euro este un împrumut de tip FMI, un nou experiment social și economic făcut pe români, pe care Cîțu, Ghinea și Iohannis l-au acceptat fără să comenteze, fără să caute alte soluții.

Iată SINISTRUL PLAN:

• Înghețarea pensiilor pe 5 ani;

• Înghețarea salariilor pe 5 ani;

• Înghețarea alocațiilor;

• Creșterea vârstei de pensionare;

• Creșterea taxelor în domeniul IT și pentru IMM-uri, adică distrugerea unor sectoare care au fost deja afectate de pandemie;

• Dublarea impozitelor pe proprietate pentru persoanele fizice și juridice.

În schimb, prețurile la utilități, combustibili, alimente și alte produse vor crește în continuare, la fel ca inflația.

Exact ca în 2009, în timpul Guvernării Boc-Băsescu, românii sunt din nou victimele minciunilor și manipulărilor unor politicieni care fac agenda de lucru în afara țării și refuză să se uite la potențialul economic al României și să le ofere un trai mai bun românilor!

Guvernul lui Iohannis PNL-USR distruge tot și aruncă voit, România în criză, sărăcindu-i pe români!”, a scris, pe pagina sa de socializare, Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here