Cine va moşteni averea lui Cristian Țânțăreanu de aproape 30 de milioane de euro. Excentricul afacerist de la Corbeanca are testamentul deja făcut

Cristian Țânțăreanu are trei băieţi, un fiu natural şi alţi doi vitregi, şi nu mai puţin de opt nepoţi. La 77 de ani, afaceristul de la Corbeanca şi-a împărţit averea estimată la aproape 30 de milioane de euro.

Averea lui Cristian Țânțăreanu va fi împărţită în mod egal atât copiilor, cât şi nepoţilor. Omul de afaceri excentric şi-a făcut de urgenţă testamentul, în 2009, după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. La acea vreme,  Țânțăreanu a pornit lupta cu maladia secolului, pe care după 11 luni de operații și tratamente făcute în Franța, dar și România, a reușit să o învingă.

Speriat că ar putea fi răpus de boala nemiloasă, milionarul a decis atunci să-și facă testamentul și să lase toată averea sa celor trei copii și opt nepoți.

„Mi-am făcut testamentul după ce am aflat că am cancer. Averea familiei se ridică acum la 20-30 de milioane de euro. Numai spa-ul este 7 milioane de euro, casele la copii sunt fiecare vreo 600.000 de euro și am băgat 6 milione de euro în afacerea nouă cu complexul Pandemia. Nu există un moștenitor. Eu am o frică de foamete. De aia le-am dat copiilor mei și nepoților, ca ei să nu știe ce e aia foamete. Le-am dat casele copiilor. Eu sunt convins că ei gândesc că unul are mai mult și altul are mai putin. Ei sunt acționari însă egali în firmă. Toată averea e acum pe numele copiilor. Toți au afacerile lor, care nu se intersectează”, a declarat Cristian Țânțăreanu, la emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, de la Kanal D, conform Click.ro.

Omul de afaceri Cristian Ţânţăreanu deţine „Paradisul Verde”, un cartier de lux din Corbeanca. Aici, milionarul şi-a stabilit reşedinţa, iar lângă vila sa a construit fiecărui fiu, atât lui Dragoş şi celor doi băieţi pe care îi are soţia sa, Manuela, din prima căsătorie, pe câte 3.000 de metri pătraţi, câte o vilă, evaluată fiecare la 600.000 de euro. Manuela Ţânţăreanu, actuala soţie a milionarului, se înţelege perfect cu Alexandru, unul dintre cei doi fii ai săi din prima căsătorie, care se spune că ar fi acum capul afacerilor în familie.

Potrivit sursei citate, Cristian Țânțăreanu şi Dragoș (50 de ani), singurul său fiu natural, este şi în prezent una complicată. Cei doi nu îşi mai vorbesc de ani de zile. Scandalul a izbucnit în 2013, după ce Dragoș Țânțăreanu și-a părăsit soția și cei doi copii pentru amanta Adriana Nicolae, o instructoare de fitness și fostă dansatoare la emisiunea ”Surprize, surprize”.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here