Restricții de trafic pe mai multe drumuri din Vâlcea. Se efectuează lucrări la partea carosabilă

Mai multe restricții de trafic sunt impuse luni pe drumurile naționale, în județul Vâlcea, pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, luni, pe mai multe drumuri de pe raza județului Vâlcea vor avea loc lucrări la partea carosabilă.

Astfel, sunt impuse restricții pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 165 – 166, în afara localității Blidari, unde vor avea loc reparații asfaltice, iar traficul va fi dirijat de piloți, pe un fir, alternativ. De asemenea, tot pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 230, pe raza localității Câineni, vor fi făcute lucrări de decolmatare a șanțurilor, iar traficul dirijat de piloți, pe un fir, alternativ.

Lucrări de asfaltare vor avea loc luni și pe DN 64 Râmnicu Vâlcea – Drăgășani, la kilometrul 95, pe raza localității Băbeni, unde trafic va fi dirijat de piloți, pe un fir, alternativ.

Și pe DN 7A Brezoi – Obârșia Lotrului, între kilometrii 78 – 79, pe raza localității Voineasa, vor avea loc lucrări de reparații asfaltice, iar traficul va fi dirijat de piloți, pe un fir, alternativ.

Șoferii sunt sfătuiți să conducă cu atenție și să reducă viteza în zona lucrărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here