O fată de 13 ani din Vaslui, găsită spânzurată. Părinţii i-au făcut manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței

Scene dramatice, în această dimineaţă, în comuna Zăpodeni din Vaslui, acolo unde o fată de numai 13 ani a fost găsită spânzurată. Copila a fost descopeprită de părinţi, care au sunat la 112. 

Potrivit reprezentanţilor SAJ Vaslui, copila a fost găsită de părinţi, iar mama a fost cea care a sunat la 112. Fetiţa dispăruse din casă cu câteva momente înainte. Când a fost efectuat apelul la numărul unic de urgenţă, copila era coborâtă din ştreang, iar părinţii au fost ghidați prin telefon sa facă manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței.

Odată ajunşi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă au reuşit să o readucă la viaţă, fetiţa fiind transportată, ulterior, la spital. Din primele informaţii, fata ar fi avut probleme de sănătate.

Polițiștii au demarat cercetările, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

Drama din Zăpodeni este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu doar câteva zile, un alt copil, de doar 14 ani, s-a sinucis după o ceartă cu tatăl său. De altfel, chiar părintele a fost cel care l-a găsit spânzurat de un cireș aflat în spatele casei, de Înălțarea Domnului.

Deocamdată, în acest caz a fost întocmit un dosar pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vaslui, sub coordonarea unui procuror.

– Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu –

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here