Un bărbat de 50 de ani, din Teleorman, a murit în Olt după ce a plonjat cu mașina în râu/ FOTO+VIDEO

Un bărbat de 50 de ani, din Teleorman, a plonjat cu autoturismul în râul Olt, marți după-amiază, în zona localității oltene Dăneasa. Cu tot efortul depus de pompieri și de scafandri, precum și de echipajele medicale, șoferul, găsit în autoturism la 10 metri adâncime sub apă, nu a putut fi readus la viață.

Echipaje de la Detașamentul Slatina, Detașamentul Caracal și Garda Stoenești, cu sprijinul echipei de scafandri a ISU Olt, au intervenit în comuna Dăneasa, la un autoturism căzut în râul Olt.

La locul evenimentului au fost mobilizați peste 20 de pompieri din Slatina, Caracal și Stoenești, care au intervenit cu două bărci cu motor, o autospecială pentru descarcerări grele, două autospeciale pentru primă intervenție, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare.

În sprijinul militarilor au venit și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și un buldoexcavator de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Dăneasa.

Autoturismul a fost găsit la aproximativ 20 de metri de mal, adâncime apei fiind de circa zece metri.

„Șoferul a fost găsit de echipa de scafandri, în autoturism, în stop cardio-respirator, fiind adus în scurt timp la mal unde au fost începute manevrele de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pacientul, în vârstă de 50 de ani, cu domiciliul în județul Teleorman, a fost resuscitat aproximativ 50 de minute, fiind declarat decedat de echipajele medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here