Candidatul PSD, Nicolae Dobre, a câștigat alegerile la Deveselu, cu peste 920 de voturi

Candidatul PSD, Nicolae Dobre, a câștigat, ieri, alegerile locale parțiale pentru funcția de primar al comunei Deveselu.

Potrivit numărătorii paralele, Nicolae Dobre a câștigat alegerile cu 924 de voturi, reprezentând un procent de 48,68, pe locul doi situându-se candidatul PNL, Iulian Marius Aliman, la o diferență de peste 100 de voturi.

Locul trei a revenit candidatului AUR, Gabriel Braniște, care a acumulat puțin peste 6% din voturile valabil exprimate.

„Rezultatul de astăzi este victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni. Împreună am demonstrat că forța noastră constă în solidaritate, formând o echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Mulțumesc tuturor pentru susținere, voi rămâne același om, fidel dialogului și echilibrului, care v-a determinat să-mi acordați votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât, planul de guvernare local să fie pus în practică, așa cum am promis”, a scris pe pagina sa de socializare, după aflarea rezultatului dat de numărătoarea paralelă, Nicolae Dobre.

Înainte de alegeri, Nicolae Dobre ocupa funcția de viceprimar al comunei, având și atribuții de primar interimar după ce fostul primar al localității, Ion Aliman, a decedat.

Alegeri locale parțiale au avut loc, duminică, în 36 de localităţi din 23 de judeţe. Alegătorii au fost aşteptaţi la urne pentru a-şi alege primarii şi, într-o singură comună, Consiliul Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here