FOTO/ Incendiu urmat de explozie la o camionetă în Râmnicu Vâlcea. Două victime și șase mașini avariate

O camionetă a explodat, marți, pe o stradă din Râmnicu Vâlcea, iar două persoane care au suferit arsuri au fost duse la spital. De asemenea, șase autovehicule au fost avariate.

Potrivit ISU Vâlcea, camioneta a luat foc, iar incendiul a fost urmat de explozie.

Potrivit IPJ Vâlcea, în jurul orelor 10:30, un bărbat a apelat la 112 precizând faptul că, în spatele unui bloc din Râmnicu Vâlcea arde o dubiță.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea s-au deplasat la fața locului constatând din primele verificări că, o dubiță încărcată cu butelii de oxigen ar fi explodat, accidental.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj de pompieri in cadrul ISU Vâlcea, jandarmi din cadrul IJJ Vâlcea și echipaje ale ambulanței, care au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane, fiind ulterior transportate la spital.

Două persoane au suferit arsuri și sunt duse la spital de ambulanțe SAJ. O altă persoană a suferit un atac de panică, dar după ce a primit îngrijiri medicale la fața locului a refuzat transportul la spital.

Potrivit polițiștilor, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpa, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here