Detalii cutremurătoare în cazul femeii incendiate în Timișoara. Tânărul a cumpărat 2 litri de benzină cu câteva ore înainte să-i dea foc

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul femeii incendiate, marţi, într-o scară de bloc din Timişoara.

Procurorii au anunţat că studentul care a comis gestul oribil cumpărase cu câteva ore înainte aproape 2 litri de benzină. Tânărul de 22 de ani a fost reţinut şi este acuzat de omor, după ce victima a murit la spital, în această dimineaţă.

Băiatul din Timişoara acuzat de omor, după ce şi-a incendiat vecina, şi-a premeditat gestul. Este concluzia procurorilor, care au transmis că băiatul a cumpărat, cu câteva ore înainte, 1,7 litri de benzină. Cu mai bine de jumătate de litru a aruncat pe femeie, apoi i-a dat foc cu o brichetă.

”În sarcina inculpatului s-a reţinut în fapt că, în dată de 13.07.2021, în jurul orei 14:20, în timp ce se află pe casă scării, în faţă apartamentului sau de la nr.2, situat în imobilul din Timişoara, str. Bucureşti nr.15, a aruncat mai bine de jumătate de litru de benzină pe vecină să de bloc S.R., ce locuieşte la apartamentul nr.6, după care i-a dat foc cu o brichetă. Inculpatul a săvârşit fapta cu premeditare, cumpărând în cursul dimineţii o cantitate de aproximativ 1,7 litri de benzină de la o staţie peco din Timişoara. Victima S.R. a suferit arsuri de gradul III pe toată suprafaţă corpului, acestea fiind de natură să-i pună în pericol viaţă, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate”, a anunţat, potrivit news.ro, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here