Jandarmii din Olt, acțiune de informare pentru prevenirea situațiilor neplăcute care se pot întâmpla la școală. Au participat zeci de copii/ FOTO

Jandarmii din Olt și-au petrecut timpul, azi, în parcul Eugen Ionescu din municipiul Slatina, alături de un grup de copii din cadrul Școlii Populare de Artă ”Adrian Băran” Slatina.  

La activitate au participat aproape 40 de copii care au răspuns invitației jandarmilor de a le oferi informații despre prevenirea unor situații neplăcute pe care le pot întâlni la școală sau în mediul social.

„Colegii noștri din cadrul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Faptelor Antisociale și reprezentați ai Inspectoratului de Poliție al Județului Olt, le-au vorbit copiilor despre cum pot evita conflictele, cum trebuie să protejeze datele personale și viața privată în mediul on-line sau cum trebuie să se comporte atunci când riscă sau sunt agresați fizic sau verbal.

Prezenți la activitate au fost și doi subofițeri din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil care le-au prezentat echipamentul individual de protecție, principalele atribuții pe care le îndeplinim, care sunt situațiile când trebuie să apeleze serviciul unic de urgență 112 și despre importanța respectului care trebuie acordat în societate”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Olt.

Campania preventiv-educativă ”Vacanță în siguranță” va continua pe toată perioada vacanței școlare, iar în cadrul acesteia vor avea loc întâlniri cu activități interactive, în funcție de categoriile de vârstă ale tinerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here